KSV Rumbeke 1 - 1 SW Ladies Harelbeke

Wedstrijd Dames op zondag 24 september 2023 om 15:00

Verslag wedstrijd

Zondag 24 september mochten de KSVR Ladies hun eerste competitie start van het nieuwe seizoen aftrappen op eigen veld tegen SW Ladies Harelbeke.

Het werd een potige wedstrijd met veel duels. Harelbeke begon beter aan de wedstrijd met op het kwartier een gevaarlijke kopbal bij een corner. Na minuut 23 gaat Efleuri de 16 meter binnen en wordt foutief gestopt. Penalty voor Rumbeke. De keeper van SW Ladies Harelbeke brengt redding en ook de rebound gaat er naast. Voor de rest een evenwichtige eerst helft. We gaan rusten met 0-0.

Na minuut 51 komen we op voorsprong via een strakke pas van Axelle, Efleuri met de controle en goed binnengetrapt (1-0). Harelbeke komt wat meer opzetten met enkele goede reddingen van onze keeper Lore tot gevolg. Tot minuut 77, vrije trap voor Harelbeke die achter onze verdediging valt en werd binnen gekopt (1-1). Daarna nog weinig kansen, laatste minuut Femke op snelheid, ze gaat alleen naar doel, maar kan niet besluiten. Al bij al een juiste uitslag van een fysieke wedstrijd.

Volgende wedstrijd is op zaterdag 30 september in en tegen SK Reningelst om 19u.